Доставка и Плащане

Интернет магазин за обувки HAAG’S използва услугите на транпортно-логистична компания за доставки СПИДИ. Поръчаните артикули се доставят на посочен от клиента адрес за доставка или до поискване от офис с наложен платеж, като на куриера се заплаща стойността на продукта + доставката*, която е в съответствие с действащите тарифи на съответната куриерска компания.

*Доставка от клиент не се заплаща, в случаи на изрично упоменати, кратковременни и/или конкретни рекламни кампании.

Срокът за доставка е от 1 до 3 работни дни. В случаи на изчерпана наличност можете да получите пратката си на по-късен етап, като предварително се уточнят детайли относно желания продукт.  Поръчки направени до 14.00ч. се обработват и  изпращат същия работен ден. Поръчки направени след 14.00ч. се обработват и изпращат на следващия работен ден.

Пратките се изпращат с опция за „Право на преглед и тест/проба“ преди заплащане на наложения платеж.  При замяна или връщане на стока всички куриерски разходи са за сметка на КЛИЕНТА. ТЪРГОВЕЦЪТ не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриерската фирма.

Ако даден продукт не отговаря на поръчания от Вас или има несъвпадение на номер, имате право да върнете или замените поръчката. При замяна или връщане на стока всички куриерски разходи са за сметка на клиента.