Замяна и Връщане

Онлайн магазин за обувки HAAG’S дава възможност на своите клиенти да върнат или заменят  даден продукт, ако той не отговаря на необходимите очаквания или ако има несъответствие на номер.  При замяна или връщане на стока всички куриерски разходи са за сметка на Клиента. Пратките се изпращат с опция за „Право на преглед и тест/проба“ преди заплащане на наложения платеж.

Съгласно условията на чл. 55, ал. 3 от ЗЗП, връщането на закупен продукт трябва да бъде направено в рамките на 14-дневен срок, считано от деня следващ получаването на обувките. Върнатите стоки трябва да бъдат запазени в оригиналния си вид, без следи от употреба и с ненарушена цялост на опаковката. В противен случай Търговецът си запазва правото да не уважи искането на Потребителя. Разходите по връщането са за сметка на Клиента и се определят по актуалната ценова листа на куриерска компания, с която се осъществява връщането.

Замяната на продукта и/или възстановяване на сумата от закупен продукт става до 10 работни дни след приемане на върнатата пратка и след потвърждаване на нейната цялост. Пратката трябва да бъде придружена с представената бланка и протокол като данните трябва да бъдат внимателно попълнени от Клиента.